شنبه, ۲۱ مُحرم ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۰۷/۲۷م

شماره صدور:25 / 1441

تونس

بدبختی دوران کودکی از طریق سیکولارسازی دولت

استعمار خیلی دل‌چسپی بر آن داشت که از طریق تلاش‌هایش هویت امت اسلامی را از بین برده و پایه‌های خانواده را متزلزل سازد. ‏استعمار نه تنها موقف پدر و مادر را تحت نام آزادی و برابری خوار و ذلیل نمود؛ بلکه پیوسته تلاش نمود تا کودکان ما را توسط پدید آوردن طرح جدید که در مغایرت با طبیعت انسانی قرار دارد، گمراه سازد. این امر عمداً باعث می‌شود که کودک در داخل نظام سیکولاریزم، دم بریده بزرگ شود، که سلاح‌اش انجمن‌ها، قوانین و سازمان‌ها است. این نظام سیکولار طوری اطفال مارا پرورش می‌دهد که آن‌ها را آماده سازند تا اسلام را رد نمودده و نظامی‌که جواب‌گویی تمام مشکلات امت اسلامی است به آن توجه نکنند. از سوی دیگر این نظام، زنده‌گی مشقت‌باری را به‌بار آورده است که منجر به خودکشی ناگوار در بین اطفال، جنایت‌های تجاوز جنسی و قضایای بی‌جاسازی، انقطاع وحشت‌ناک تحصیلی و انحراف اخلاقی آن‌ها، سردرگمی در بدتر کردن اوضاع روانی و استفادۀ میزان بلند مواد مخدر شده است. علی‌رغم این همه، نظام تونس به این همه مسائل هیچ‌گونه اهمیتی نمی‌دهد. در عوض، این نظام در بسیاری از قضایا به غیر از راه‌حل‌های کاذبی‌که ناشی از این نظام است و جز بدبختی چیزی به بار نمی‌آورد؛ هیچ‌گونه راه‌حلی دیگری سراغ ندارد. با توجه به این، بخش زنان حزب‌التحریر - ولایه تونس از اعلام راه‌اندازی کمپاینی تحت عنوان: «بدبختی دوران کودکی از طریق سیکولارسازی دولت» خبر می‌دهد. اجندای این کمپاین/کارزار بر دو محور می‌چرخد:

بخش نخست: کودکی در میان اهمال و منبع قوانین نکات ذیل را در بر می‌گیرد:

1. از بین بردن خانوادۀ پرورش‌دهندۀ طبیعی کودک؛

2. دولت از نقش خود در خصوص مراقبت از بهداشت و آموزش، اهمال می‌ورزد؛

3. برانداختن و پیروزی برکپیتالیزم – سرمایه‌داری در خصوص کودکی در تونس و جهان؛

4. کودک و رسانه در میدان پرورش و ویرانی؛

بخش دوم: بازتاب دهندۀ چگونگی مراقبت و پرورش کودکان در اسلام می‌باشد.

سخنگوی رسمی  بخش زنان حزب‌التحریر - ولایه تونس
مترجم: ارسلان مبارز