پنجشنبه, ۲۶ شوال ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۵/۰۴/۲۴م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :17 شوال 1446
تاریخ میلادی : سه شنبه، 15 آوریل 2025م

شماره صدور:1446/39

دفتر مطبوعاتی
ولايه بنگلادیش

اعلامیه مطبوعاتی

به میدان نمی‌آیی؟ پس ناتوانی را بهانه نکن؛ ناتوانی ساختگی خیانت است!

(ترجمه)

پس از آن‌که صدها هزار مسلمان خشمگین روز شنبه ۱۳ اپریل در خیابان‌های داکا تظاهرات کردند تا جنایات وحشیانه امریکا و رژیم یهود علیه مردم ما در سرزمین مبارک فلسطین را محکوم کنند. محمد یونس، رئیس دولت انتقالی بنگله‌دیش و دوست بیل کلینتون، چاره‌ای ندید جز اینکه به وزیر داخله خود دستور دهد تا عبارت «به‌استثنای اسرائیل» را بار دیگر در گذرنامه‌های بنگله‌دشی درج کند. این تصمیم در واقع به معنای منع سفر شهروندان بنگله‌دیش به رژیم یهود است.

اما این اعلامیه واکنشی بسیار ضعیف از سوی دولت انتقالی بود؛ دولتی که پس از سرنگونی دیکتاتور پیشین، حسینه، روی کار آمد و انتظار می‌رفت که نسبت به ستم، حساس‌تر از دیگران باشد، چراکه خود ملت بنگله‌دیش از ظلم حکومت سابق بسیار رنج برده‌اند. با این حال، این دولت باید عملکردی در سطح شور و غیرت مردم بی‌سلاحی که علیه نظام بین‌المللی و امریکا و رژیم یهود اعتراض کردند، نشان می‌داد. اما محدود کردن واکنش خود به یک اعلامیه جزئی، نشان‌دهنده خذلان و بی‌وفایی به مردم ما در سرزمین مبارک فلسطین است، و حتی از مواضع کشورهایی مانند برزیل و بولیوی که هیچ ارتباطی با اسلام ندارند، نیز عقب‌تر است. این اقدام نه‌تنها حمایتی از مردم ما به شمار نمی‌آید، بلکه تأییدی است بر خذلان این دولت، که در کنار دیگر رژیم‌های خائن در سرزمین‌های اسلامی قرار می‌گیرد.

شاید ناظری ناآگاه گمان کند که بنگله‌دیش دولت ضعیف است که حتی از خود نیز نمی‌تواند دفاع کند، چه رسد به یاری‌رسانی به مردم ما در فلسطین. اما این گمان هیچ نسبتی با حقیقت ندارد. بنگله‌دیش یکی از سه دولت نخست در مشارکت در نیروهای حافظ صلح سازمان ملل است، در کنار هند و پاکستان؛ هرکدام با حدود ۸۰۰۰ نیروی نظامی در مأموریت‌های مختلف سازمان ملل در سراسر جهان.

بنگله‌دیش همچنین مؤسسه‌ای برای آموزش عملیات صلح به نام BIPSOT تأسیس کرده است که نیروهایش را برای چنین مأموریت‌هایی آماده می‌سازد و یکی از مراکز شناخته‌شده در این زمینه است. این کشور حدود ۱۲۰ نیروی نظامی در مأموریت یونیفیل در لبنان دارد و از سال ۲۰۱۰م در نیروی دریایی یونیفیل نیز مشارکت کرده و چندین ناو جنگی خود را به آن اختصاص داده است، از جمله ناو BNS عثمان، کشتی گشتی BNS مادوماتی، ناو BNS علی حیدر، کشتی گشتی BNS نیرمول، کشتی BNS بیجوی و ناوچه BNS سانغرام که در سپتامبر ۲۰۲۰م به کار گرفته شد.

بنابراین، بنگله‌دیش از توانایی لازم برای یاری‌رساندن به مردم ما در غزه برخوردار است، به‌ویژه با توجه به اینکه همین نیروهای دریایی در نزدیکی منطقه مستقر هستند. اما در کمال تأسف، این امکانات به‌جای خدمت به اسلام و مسلمانان، برای حفاظت از مرزهای رژیم یهود استفاده می‌شوند. نیروهای بنگله‌دیشی در خدمت نیروهای شر جهانی قرار گرفته‌اند تا وظایف نظامی پست و کثیفی را انجام دهند که دولت‌های بزرگ خود از انجام آن ناتوان‌اند یا نگران‌اند که جان نیروهای‌شان به خطر بیفتد؛ از جمله دفاع از مرزهای رژیم یهود در برابر مسلمانان لبنان.

واجب شرعی بر دولت یونس و ارتش آن نه تنها حذف عبارت «صالح برای تمام کشورها به‌جز اسرائیل» از گذرنامه‌ها بود، بلکه باید رژیم یهود را از صفحه روزگار محو می‌کردند و بر ناوهای جنگی، تانک‌ها و پیشانی مجاهدان ارتش مسلمان بنگله‌دیش عبارت «به سوی آزادی بیت‌المقدس» را می‌نوشتند. مجاهدانی که برای فتح بیت‌المقدس و نماز در مسجد الاقصی – نخستین قبله و سومین حرم شریف – اشتیاق دارند، همان‌گونه که صلاح‌الدین ایوبی پیروز انجام داد.

اما روشن است که این دولت نیز همانند دولت پیشین حسینه، در خذلان، ترس و خیانت تفاوتی ندارد. لذا به‌روشنی مشخص است که مانع واقعی در مسیر یاری مردم ما در فلسطین، نه ناتوانی این سرزمین و ارتش آن، بلکه وجود همین دولت است.

بر همین اساس، قاعده شرعی «آنچه بدون آن انجام واجب ممکن نیست، خود نیز واجب می‌شود» اکنون صراحتاً بر هر فرد مخلص در ارتش مسلمان بنگله‌دیش واجب گردیده است. بنابراین، مکلفیت و وظیفه فوری، سرنگونی این حکومت و جایگزین‌سازی رهبری سیاسی راستین و مخلص است؛ رهبری‌ای که ارتش را به سوی شرافت آزادسازی سرزمین مبارک رهنمون شود.

این امر تنها با انقلاب افسران مخلص ارتش بر حکومت یونس و اعطای نصرت به حزب‌التحریر برای برپایی خلافت بر منهاج نبوت تحقق خواهد یافت؛ خلافتی که ارتش را رهبری خواهد کرد و برای یاری‌رساندن به مردم مظلوم ما در فلسطین قیام خواهد نمود.

﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ ‌انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُمْ بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ﴾ [التوبه: 38]

ترجمه: ‏‏اي مؤمنان! چرا هنگامي كه به شما گفته مي‌شود: (براي جهاد) در راه الله حركت كنيد، سستي مي‌كنيد و دل به دنيا مي‌دهيد؟ آيا به زندگي اين جهان به جاي زندگي آن جهان خوشنوديد؟ (و فاني را بر باقي ترجيح مي‌دهيد؟ آيا سزد كه چنين كنيد؟) تمتّع و كالاي اين جهان در برابر تمتّع و كالاي آن جهان، چيز كمي بيش نيست.‏

 دفتر مطبوعاتی حزب‌‎التحریر – ولایۀ بنگله‌دیش

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه