تاریخ هجری :9 جمادی الثانی 1444
تاریخ میلادی : دوشنبه، 02 ژانویه 2023م
دفتر مطبوعاتی
ازبکستان
19 کودک از قربانیان دیگری رژیم غیر انسانی ازبکستان!
اجندای این روزها افتضاح شربت سرفه بنام Doc-1 Max تولید یک شرکت هندی است که تاکنون جان 19 کودک را گرفته است. رسانههای بزرگ جهانی این موضوع را نیز خبررسانی کرده اند. بدونشک، جای تعجب نیست که مراقبتهای بهداشتی و داروسازی به یک تجارت بسیار سودآور مبدل گردیده و در حال حاضر اطفال دارند قیمت آن را پرداخت میکنند! اگر دولت بسیاری از مسئولان این بخش را از موقفشان به عنوان مقصر برطرف کرد، ما باورمند بر این استیم که مقصر صلی آن نه تنها که نظام نابکار صحت/بهداشت، بلکه نظام سرمایهداری است که زمینه را برای همچو یک حالت مساعد ساخته است؛ زیرا این نظم امروزی که بالای گردههای ما تحمیل گردیده، تنها چیزی است که سکتور طبابت/پزشکی را به تجارتی تبدیل نموده که از صحت انسان سود میبرد. این سکتور در گرداب فساد، رشوه، معامله بین دوکتوران/پزشکان و داروسازان، عدم کنترل داروهای ورودی به کشور و همچنین عدم توجه دولت به مراقبت از سلامتی مردم که وظیفه اساسی دولت به شمار میرود، گیر کرده است. تنها عامل این همه همین نظام است، به این دلیل که در نتیجه تطبیق چنین یک نظامی ارزشها یکی پی دیگری زیرپا میشوند و تنها حصول ارزش مادی هدف اصلی باقی میماند و بس. سکتور طبابت/پزشکی هیچ نوع مفادی را برای دولت به ارمغان نمیآورد؛ بلکه برعکس به دولت ضربه وارد میکند. از همینرو، در کشورهای دموکراتیک، این سکتور به شکل انحصاری برای قشرهای خاص داده میشود و دولت هم از مکلفیتهای خود شانه خالی میکند. در نتیجه، صحت و سلامتی مردم وابسته به ترحم کمپنیهای بزرگ و کلینکهای شخصی انگشتشمار میگردد.
مرگ این کودکان و پراخت هزینه مشکلات صحی به قیمت جان این بیگناهان، مردم این سرزمین را شوکه و خشمگین کرد. ژورنالیستها، کارشناسان و فعالان در سراسر کشور میگویند که این امر به طور فزایندهای غیرقابل تحمل شده و بایستی اصلاحاتی روی دست گرفته شود. دیگر نه تنها اینکه نمیتوان این وضعیت را تحمل کرد؛ بلکه این حقیقت که در کشور مان سه بیمارستان/شفاخانه بزرگ امراض سرطانی نیز به فروش گذاشته شده است و این حقیقت، هنگامیکه مردم با بیماریهای جدیتری مواجه میشوند، برای کمک به مردم روی میآورند؛ چون به دلیلی سهلانگاریهای دولت در انجام وظایفاش پولی برای درمان/تداوی ندارند. اما برای صاحبان خرد لازمیست تا درک کنند که تغییر واقعی نه تنها اینکه در یک مکان، بلکه در تغییر نظامیکه تطبیق میگردد، اتفاق خواهد افتاد. آنها باید بدانند که نظام سرمایهداری و دموکراسیِ بدترکیباش چنین سیاهبختی را برای مردم به ارمغان میآورد. آنها باید متوجه بشوند که نظام سرمایهداری منبع تمام بلاها و ناهنجاریهاست و آنها باید که نظام بدیل را در نظر داشته باشند. آنها باید پیببرند که چنین یک نظام موجود است و آن نظام اسلام میباشد که مردم ما به آن عقیده دارند؛ زیرا یگانه دولتی است که با حاکمیت قوانین اسلامی حفظ و صیانت از سلامتی انسان را تضمین میکند. با توجه به نظامهای غیر انسانی امروزی، آنها صحت و سلامتی انسان را به یک منبع درآمد قرار میدهند. از اینرو، احیای نظام اسلامی برای مسلمانان کشور ما امریست حیاتی و سرنوشت ساز که بایستی به آن اهتمام ورزند.
﴿أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْماً لِّقَوْمٍ يُوقِنُونَ﴾ [مائده:50]
ترجمه: پس آیا با وجودِ مشعل نبوّت و آیات روشن قرآن در میانشان داوری جاهلیت را میطلبند؟! و برای قومیکه یقین دارند، چه کسی در داوری بهتر از الله (سبحانهوتعالی) است؟
دفتر مطبوعاتی حزبالتحریر-ازبکستان
مترجم: ابو زید