سه شنبه, ۰۶ شوال ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۴/۱۶م

تاریخ میلادی : جمعه، 24 فوریه 2023م

شماره صدور:10 / 1444

سرزمین مبارک فلسطین

درخواست برای حفاظت بین‌المللی، گزینه خائنان و فتنه‌انگیزان است! آزادی فلسطین افتخاری‌ست که خائنان آن را بدست نخواهند آورد!

سفیر حسام ذکی، دستیار دبیرکل اتحادیه عرب تأیید کرد که نشست شورای اتحادیه عرب در سطح نمایندگان دائمی در یک جلسه اضطراری، که روز پنجشنبه برگزار شد، یک درخواست مهم تلقی گردید تا برای مردم فلسطین حمایت بین‌المللی فراهم گردد. این امر در پرتو جنایاتی اتفاق می‌افتد که توسط نیروهای کیان یهودی مرتکب شده اند که آخرین مورد آن چیزی‌ست که در نابلس انجام داد. او خاطرنشان ساخت که این نشست بر محور گفت‌وگوها پیرامون حملات یهودیان به نابلس و کار از طریق میکانیزم‌های شناخته شده بین‌المللی می‌چرخید.

تشکیلات خودگردان فلسطینی و حاکمان خیانت‌کار مسلمانان از هر جنایتی‌که یهودیان مرتکب می‌شوند، چشم‌پوشی می‌کنند؛ اما نشانی از خیانت بر آن‌ها باقی می‌گذارند. آن‌ها صرف به نا‌امید ساختن مردم فلسطین موافق نیستند، بلکه ارتش‌ها را محدود نموده و از حمایت آن‌ها به مردم فلسطین جلوگیری می‌کنند و خواستار تسلیمی آن‌ها در یک اشغال چند ملیتی تحت عنوان "حمایت بین‌المللی" هستند! آیا نیروهای مسلمان نتوانستند از مردم فلسطین حفاظت کنند تا استعمارگران بیرونی بیایند از ما محفاظت کنند؟! آیا ارتش اردن یا ارتش مصر در صورت نیت خالص، قاطع و توکل بر الله سبحانه‌و‌تعالی نمی توانند با آزاد‌سازی سرزمین مبارک فلسطین در چند ساعت برادران مظلوم خود را از چنگ اشغال یهود نجات دهند؟! آیا کیان یهود باشعوری‌که دارد، ثابت نکرد که یک نهاد کاملاً ضعیف و ناچیز است که در برابر تعداد اندکی از قهرمانان با سلاح‌های سبک از هم می‌پاشد، پس چگونه می‌تواند در مقابل لشکر قهرمانان مقاومت کند؟! هم‌چنین آیا نیروهای بین‌المللی، نیروهای اشغالگری نیستند که جنایات آن‌ها در بوسنی و هرزگوین و جاهای دیگر به چشم تمام دنیا دیده شده است؟ آیا مؤمن از یک سوراخ دوبار گزیده می‌شود یا خیانت است که اهلش را رها نمی‌کند؟!

علاوه بر این، قطعنامه‎‌های بین‌المللی، که این افراد از آن تعریف و ستایش می‌کنند، نهادهای بین‌المللی و میکانیزم‌های آن‌ها همه ابزار استعماری هستند که اراده و نقشه‌های استعمارگران را اجرا می‌کنند. این سازمان‌ها، سازمان‌هایی اند که با تصمیمات خود به اشغال فلسطین توسط یهودیان مشروعیت بخشیدند و این‌ها همان سازمان‌هایی اند که کیان یهودی را که بر جمجمه مردم فلسطین بنا یافت، به رسمیت شناختند. پس آیا اتحادیه عرب به دنبال بازاریابی پوچ سیاسی‌ست تا از آن برای فریب مردم استفاده کند؟! آیا تا به حال فکر کرده اند که خیانت آن‌ها و خیانت رژیم‌ها، مردم فلسطین و همه مسلمانان را فریب می‌دهد؟! بدون‌شک، تصمیم آن‌ها تصمیم شیطانی‌ست!

مردم فلسطین می‌بینند که چگونه آن‌ها بر سر خیانت و توطئه متحد شده اند و می‌بینند که چگونه نمی‌توانند به شکل یک‌پارچه لشکریان خود را برای آزادسازی محل اسراء و معراج پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وسلم حرکت دهند، زیرا می‌دانند که آزادی فلسطین مایه‌ی افتخار است که خائنان به آن نخواهند رسید. مردم فلسطین در حالی‌که در خط آتش هستند، مشتاقانه منتظر برادران خود در ارتش مسلمانان هستند، آن‌ها مشتاقانه منتظر پیروان محمد صلی‌الله‌علیه‌وسلم هستند و منتظر فرزندان خالد و صلاح الدین هستند تا از آن‌ها حمایت کنند و فوراً حرکت کنند تا به فریادکنندگان، ناله‌های محاصره‌شدگان، ناله‌های داغ‌دیدگان، بیوه‌ها و کودکان رنج‌دیده پاسخ بدهند. آن‌ها منتظرند که قهرمانان مسلمان یک بار دیگر نبرد حطین را بازگردانند، مسلمانان وارد مسجد‌الاقصی شوند، همانطوری‌که فاروق و مسلمانان برای اولین بار وارد مسجد شدند و آنچه را یهودیان با آن تصرف کرده بودند، به کلی ویران کنند، باشد تسبیح الله سبحانه‌و‌تعالی را در میدان‌های الاقصی به زبان آورند. پس برای رد خیانت حاکمان و رد تسلیم شدن در برابر توطئه‌های آن‌ها دست به دست هم دهید تا عزت دنیا و سعادت آخرت را بدست آورید! پس ای لشکریان مسلمانان! ما شما را دعوت می‌کنیم، آیا پاسخ خواهید داد؟ الله سبحانه‌و‌تعالی می‌فرماید:

﴿يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ * إِلَّا تَنفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَاباً أَلِيماً وَيَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَلَا تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ﴾ [توبه: 39-38]

ترجمه:  اى كسانى‌كه ايمان آورده‏ ايد، شما را چه شده است كه چون به شما گفته مى‌‏شود در راه الله بسيج‏شويد، كندى به خرج مى‏‌دهيد، آيا به جاى آخرت به زندگى دنيا دل خوش كرده‏ ايد؟ متاع زندگى دنيا در برابر آخرت جز اندكى نيست. اگر بسيج نشويد الله شما را به عذابى دردناك عذاب مى‌‏كند و گروهى ديگر به جاى شما مى ‌آورد و به او زيانى نخواهيد رسانيد و الله بر هر چيزى تواناست.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر -سرزمین مبارک فلسطین

مترجم:  ارسلان مبارز