جمعه, ۱۸ رمضان ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۳/۲۹م

تاریخ میلادی : چهارشنبه، 11 آگوست 2021م

شماره صدور:01/1443هـ.ق.

کینیا

حزب‌التحریر-کینیا کمپاینِ اقتصادی خود را تحت عنوان "مشکلات اقتصادی و راه‌حل اسلامی" را با موفقیت به اتمام رسانید

با توفیق الله ‌سبحانه‌و‌تعالی حزب‌التحریر-کینیا کمپاین اقتصادی یک ‌ماهه خود را که به تاریخ 11 جولای 2021م  شروع و به تاریخ 11 اگست 2021م ختم گردید، به پایان رسانید.

این کمپاین دربرگیرندۀ یک سلسله فعالیت‌ها ازجمله سخنرانی‌های عمومی در مساجد، راه‌پیمائی در جاده‌‌ها و مناظرات آنلاین بود. در جمعه اخیر ماه‌ مقدس ذی الحجه، حزب‌التحریر-کینیا یک بروشور را تحت عنوان "اقتصاد سرمایه‌داری فاسد؛ منشأ مشکلات اقتصادی در جهان است" را در نيروبی و شهرهای ساحلی مومباسا، كيليفی، ماليندی و كوالی توزیع کرد.

در جریان کمپاین حزب‌التحریر-کینیا توانست تا واقیعت نظام اقتصادی سرمایه‌داری فاسد و نادرست و نظامی‌که منجر به بروزِ مشکلات اقتصادی درمیانِ اُمت شده، را متبلور سازد.

از‌سوی‌دیگر، حزب هم‌چنان دید‌گاه کاملاً واضح در مورد نظام اقتصادی اسلام که 13 قرن توسط دولت اسلامی خلافت تطبیق می‌گردید و به‌ شکل عملی چالش‌های اقتصادی را حل می‌نمود، به مردم ارائه کرد. دولت خلافت که عنقریب به خواست و نصرت الله‌ سبحانه‌و‌تعالی دوباره تأسیس می‌گردد، تمام مشکلات اقتصادی را حل خواهد نمود.

هشتگ‌های کمپاین:

English: #EconomicHardships_IslamIsTheSolution

انگلیسی: #مشکلات‌ اقتصادی_ اسلام راه‌ ‌حل است.

Kiswahili: #MsotowaKiuchumi_Uislamundio_Jibu.

کیشواحیلی: #مشکلات‌ اقتصادی_ اسلام راه‌ ‌حل است.

از الله ‌سبحانه‌و‌تعالی می‌خواهیم که اعمال ما را قبول نموده و خلافت بر منهج نبوت که نفوس جهان را از بیماری فقر نجات خواهد داد، را برای ما اعطا کند. یقیناً که سزاوار ستایش الله‌ سبحانه‌و‌تعالی است که پروردگار جهانیان است.

شعبان معلم

نماینده مطبوعاتی حزب‌التحریر-کینیا