جمعه, ۱۸ رمضان ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۳/۲۹م

تاریخ میلادی : پنج شنبه، 10 جون 2021م

شماره صدور:HTY – ۱۴۴۲ / ۴۵

ولایه یمن

فعالیت برای تأسیس خلافت بر منهج نبوت جرم است!

حوثی‌ها هم‌چون همیشه سه تن از برادران دعوت‌گرمان را به‌نام‌های شریف شرادی، محسن جادبی و ایوب شرادی که برای تأسیس خلافت راشده به طریقۀ رسول الله صلی الله علیه و سلم کار می‌کردند از ماه رجب گذشته تا کنون بی هیچ جرمی جز فعالیت برای تأسیس خلافت بر منهج نبوت در توقیف‌گاه‌شان در صنعا نگهداشته اند. دست عدالت ایشان به شباب حزب‌التحریر پس از اشتراک در برنامه‌ای رسید که به مناسبت صدمین سالگرد سقوط خلافت از ۱۳۴۲ تا ۱۴۴۲هجری تحت هدایت عالم بزرگوار، امیر حزب‌التحریر عطاء بن خلیل ابورشته در صد شهر سراسر جهان برگزار شده‌بود. برعلاوه، اسامی آنان از فهرست بازداشت‌شده‌گانی که قرار بود گروه حوثی در یک اقدام تبلیغاتی در جریان ماه رمضان قبلی آزاد شوند نیز حذف شد.

با گذشت صد سال از غیبت حاکمیت اسلام، اکنون طلب تأسیس مجدد آن بر روی زمین از الله سبحانه و تعالی در چشم کسانی‌که ادعای تجمعات قرانی را دارند، یک جرم تلقی می‌شود و حتی مجریان‌اش مورد تنبیه قرار می‌گیرند!! آنان به جدایی اسلام از امور گوناگون زنده‌گی، سلطۀ کشورهای غربی‌یی که در پی نابودی دولت مسلمانان بودند، جایگزینی آن با نظام‌های حکومتی بشری غربی، مانند عقیدۀ غلط جدایی دین از زنده‌گی، و تعویض‌اش با احکام شرعی‌یی که از عقیدۀ "لا اله الا الله، محمد الرسول الله" سرچشمه می‌گیرد راضی اند. چه تفاوت بزرگی! احکام اسلام تا قیام قیامت قابل استفاده است، حال‌آن‌که احکام بشری اکنون پس گذشت از دو صد سال از زمان تصویب‌شان در عرصۀ تطبیق عاجز و ناتوان مانده‌است.

علاوه بر آن، حوثی‌ها متن کوچکی را برای فریب اذهان خانواده‌های بازداشت‌شده‌گان منتشر کردند، تا حزبی‌که فرزندان آنان را به هدف مورد پیگرد قرار دادن‌شان دستگیر کرده‌است، پنهان نگهدارند. پس مردم باید چه نامی به آن‌ها بدهند، جز باندی‌که اختیار امور سرزمین را در دست گرفته‌است؟ گذشته از این، آنان حتی به فکر مراقبت صحی از بازداشت‌شده‌گان مریض‌شان هم نیستند. آیا خواری این دنیا برای حوثی‌ها قبل از پشیمانی در روز حساب نزد الله سبحانه وتعالی کافی نیست؟ ما حوثی‌ها و دیگران را به چالش می‌کشیم تا اگر جرمی علیه شباب حزب‌التحریر وجود دارد ثابت کنند؟

این درحالی است که همزمان حوثی‌ها این روزها به مناسبت تجلیل از فرا رسیدن عید سعید اضحی کارزاری/کمپاینی را برای رهایی زندانیانی‌که علیه‌شان جنگیده و خون‌شان را ریخته اند برگزار کرده‌اند.

﴿مَا لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ﴾ (القلم: ۳۶)

ترجمه: شما را چه می‌شود؟! چگونه داوری می‌کنید؟!

زندانیان‌تان برای آزاد شدن مستحق‌تر اند، چون آنان کاری را که باید انجام دادند و جنگیدند، ولی توقیف‌شده‌گان حزب‌التحریر حق آزاد شدن ندارند، چون کار شنیعی را مرتکب شده‌اند؟!

حزب‌التحریر یک حزب سیاسی است که در بیش از ۴۰ کشور جهان فعالیت دارد. کارش سیاست (تنظیم امور مردم،) ایدیولوژی‌اش اسلام و طریقه‌اش طریقۀ رسول الله صلی الله علیه وسلم برای اقامۀ حکم اسلام می‌باشد؛ همان‌گونه که رسول الله علیه وسلم دولتی را در مدینه منوره پس از ایجاد گروهی از مردانی تأسیس کردند که بر مبنای عقیدۀ توحید و احکام و مفاهیم اسلام ایستادند، تا باشد که وجودشان مظهری از اسلام باشد، وارد مبارزات فکری با افکار غیراسلامی شدند، آنان را با بیان اشتباهات‌شان به زانو درآوردند و رسول الله صلی الله علیه و سلم را برای حصول نصرت یاری دادند. بنابرین دولتی برای مسلمانان تأسیس شد که کار شیاطین را مختل می‌کرد؛ ازین‌رو اکنون او آمده‌است تا قبل از تأسیس خلافت راشده ثانی از برپایی مجددش جلوگیری کند. آنان چگونه می‌توانند چنین کنند، درحالی‌که الله سبحانه وتعالی به مؤمنانی که برای تأسیس‌اش فعالیت می‌کنند یاری و نصرت دنیا و آخرت را داده‌است؟ الله سبحانه وتعالی می‌فرماید:

﴿إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ﴾ (غافر: ۵۱)

ترجمه: ما به یقین پیامبران خود و کسانی را که ایمان آورده‌اند در زنده‌گی دنیا و (در آخرت) روزی که گواهان به پا می‌خیزند یاری می‌دهیم.

و رسول الله صلی الله علیه و سلم برای‌مان مژدۀ تأسیس‌اش را چنین داده اند:

«ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ»  [به روایت احمد به اعتبار نعمان بن بشیر رضی الله تعالی عنه]

ترجمه: سپس خلافت به‌طریقۀ رسول الله (صلی الله علیه و سلم) خواهند آمد.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایه یمن

مترجم: محمد حارث پویا