پنجشنبه, ۱۷ رمضان ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۳/۲۸م

تاریخ میلادی : شنبه، 18 دسامبر 2021م

شماره صدور:نمبر صدور 28/1443

ولايه پاكستان

راه حل بشردوستانه بحران افغانستان در وعده امدادی‌های محدود از طرف سازمان همکاری‌های اسلامی دست نشانده نبوده؛ بلکه در وحدت افغانستان و پاکستان درچهارچوب خلافت نهفته است

مسلمانان مجاهد افغانستان اینک با یک بحران شدید انسانی دست و پنجه نرم می‌کنند که با داشتن بالاتر از 40 میلیون نفوس تقریباَ پنجاه فیصد آن زیر خط فقر قرار دارد. با این حال، حکام مزدور پاکستان در عوض کمک به آن‌ها از این بحران استفاده‌جویی می‌کنند تا از این طریق رژیم طالبان را بر ایجاد یک دولت ملی دموکراتیک و لیبرال به سبک غربی مجبور سازند. این همه طی نشست فوق‌العاده وزرای خارجه کشورهای سازمان همکاری‌های اسلامی همراه با نمایندگان امریکا، روسیه، چین، آلمان، کانادا، آسترالیا و جاپان و هم‌چنان سرپرست وزارت خارجه افغانستان صورت می‌گیرد. شاه محمود قریشی وزیر خارجه پاکستان در بیانیه‌ای گفت که پاکستان از طالبان می‌خواهد که نگرانی‌های جامعه جهانی را در رابطه به حقوق بشر شهروندان افغان جدی بگیرند. انگار این جامعه جهانی خودش مسئول نقض حقوق‌بشر نباشد؛ مادامی‌که افغانستان را به شکل غیرقانونی اشغال کرد و ده‌ها هزار نفر را شهید و صدها هزار دیگر را مجروح ساخت. افزون بر این، امریکا که در رأس جامعه جهانی قرار دارد حدود 10 ملیارد دالر پول افغانستان را در روز روشن دزدی نموده و مسدود کرده است.

سازمان همکاری‌های اسلامی خود مجمع ای‌ست که مسلمانان را مصروف همکاری‌های مصنوعی و دولت-ملت‌های استعماری نموده تا از وحدت عملی مسلمانان که از طریق تأسیس خلافت امکان‌پذیر است، جلوگیری نماید. حکام مزدور، که پروسه متفرق ساختن مسلمانان را قوت می‌بخشند، مسئول پارچه شدن مسلمانان اند. این حاکمان هنوز خودشان دولت طالبان را به رسمیت نشناخته اند؛ در حالی‌که در جریان اشغال امریکایی برای به رسمیت شناختن رژیم دست‌نشاندۀ امریکایی شتاب داشتند. یک حاکم مسلمان هم حاضر نشد که اشغال امریکایی در افغانستان را رد کند و یا صدایش را برای نقض حقوق بشر در این سرزمین بلند کند. این در حالی‌ست که این حاکمان در رابطه به حکومت طالبان همگی با زبان امریکایی صحبت می‌کنند. وعدۀ کمک‌های ناچیز، آن‌هم با این همه شرایط ذلت‌بار؛ به منزلۀ رشوه‌ای‌ست که از طریق آن می‌خواهند دولت طالبان را مجبور به سازش بیشتر کنند. اگر این حاکمان فقط مرزها را باز کنند، امت مسلمه تمام نیازهای این برادران مسلمان خود را در کمترین وقت برآورده خواهند ساخت. هرچند اکنون خطوط ترسیم‌شده توسط دیورند استعمارگر تصمیم می‌گیرد که چه کسی آب و غذا دریافت کند و چه کسی دریافت نکند.

ای نیروهای ارتش پاکستان! دیگر بس است، افغانستان و پاکستان از نظر دین، جغرافیا، تاریخ و روابط فرهنگی یک جامعه محسوب می‌شوند. افغانستان یک منطقه مسلمان‌نشین است و در روز قیامت از شما در خصوص گرسنگی و فقر فرزندان ما پرسان خواهد شد. مسئولیت حمایت از افغانستان بر عهدۀ جامعه جهانی نیست، بلکه بر عهدۀ امت اسلامی است. این حاکمان طرف‌دار امریکایی را ریشه‌کن کنید و با تأسیس خلافت بر منهج نبوت سپر امت را باز گردانید. مسلمانان افغانستان، آسیای مرکزی و خاور میانه آماده هستند تا شمارا استقبال نمایند. امت منتظر خلیفه خود است که برای اطفال گرسنه غذا فراهم می‌کند، به بیوه‌زنان کمک می‌کند، سرزمین‌های اسلامی را از چنگال کفار نجات داده و پیام اسلام را به تمام جهان حمل می‌کند.

الله سبحانه و تعالی می‌فرماید:

﴿إِنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ[حج: 38]

ترجمه:  الله (سبحانه و تعالی)  از آن‌هایی‌که ایمان آورده اند، دفاع می‌کند، الله هیچ خیانتکار ناسپاسی را دوست ندارد.

دفتر مطبوعاتی حزب التحریر ولایه - پاکستان

مترجم عبدالرحمن قاطع