جمعه, ۰۹ شوال ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۴/۱۹م

تاریخ میلادی : جمعه، 03 آوریل 2020م

شماره صدور:52/1441

ولايه پاكستان

دولت هندو شاه‌رگ ما را می‌بُرد؛ درحالی‌که رژیم بجوا-عمران به عوض بسیج‌سازی ارتش مسلح برای آزادی کشمیر، از دولت‌های استعماریِ دشمن درخواست کمک می‌کند!

دولت هندو تا هنوز به حملات خود برای تحکیم قدرت‌اش در کشمیر اشغال‌شده ادامه داده است؛ درحالی‌که رژیم بجوا-عمران هنوز هم بر روش کهنه، ناکام و شکست خوردۀ «محکوم کردن» با تویت اصرار می‌ورزد؛ تو‌ گویی‌که بیش‌تری از مسؤلیت‌اش را به قدر کافی ایفأ کرده است. رژیمی‌که وظیفۀ آن بسیج‌سازی ارتش مسلح است؛ مانند پایگاه خبری عمل می‌کند؛ تو ‌گویی‌که یگانه وظیفۀ آن‌ها اطلاع‌رسانی جهان از حادثات اتفاق افتاده شده‌ است. درحالی‌که در مقابل قدرت‌های بزرگ سازمان ملل به شمول امریکا به گریه افتاده تا آن‌ها اقدامی کنند؛ گویی این‌که، آن‌ها پاس‌دار اسلام باشند! به تاریخ 31 مارچ 2020م، دولت هندو اعلامیه‌ای را صادر نمود که بر اساس آن ‌غیر‌کشمیری‌ها بعد از اتمام بعضی شرایط می‌توانند در کشمیر مسکن‌گزین شوند. به‌جز از وظایف بست چهار، ‌غیر‌کشمیری‌ها می‌توانند وظایف بالاتر از آن بست را اشغال نمایند. قبلاً به تاریخ 5 آگست 2019م، دولت هندو قانونی را تصویب نمود که بر اساس آن وضعیت نیمه‌مختار حالت خاص کشمیر ختم و به طور کامل شامل اتحادیه هند شود که این اقدام شدیداً توسط مسلمانان کشمیر رد گردید. اما، دولت هند حتی بعد از وضعِ قانون زندان‌خانگی که وارد هشتمین ماه‌اش می‌شود، با وجود زندانی‌کردن، شکنجه، اختطاف و کور‌ساختن مسلمانان با تفنگ‌های ساجمه‌دار، نتوانسته است مسلمانان را وادار نماید تا به تصمیم یک‌جا‌سازی کشمیر به اتحادیه هند سر‌ خم کنند. حالا دولت هندو اقدام به تغییر جمعیت کشمیر از اکثریت مسلمانان به اقلیت مسلمانان با جا دادن غیر‌مسلمین و غیر‌کشمیری در کشمیر، کرده است تا این‌که نفوذش در آن جا قوی‌تر گردد.

با درک این حقیقت که پاکستان محصور با نظام دموکراتیک سرمایه‌داری، مفکورۀ دولت‌ملت، سیاست خارجی مبنی بر «منافع ملی» در خواست کمک از قدرت‌های بزرگ جهانی و ترک مسلمانان کشمیر به بهانۀ «حفظ منافع اقتصادی» شده است، هرگز برای آزاد‌سازی کشمیر اقدام نخواهد کرد. این واقعیت برای همه مانند آفتاب هویداست. قابل یادآوری‌ست که مسلمین برای بیش‌تر از 13 قرن توسط ارتش قدرت‌مند به رهبری دولت خلافت راشده منافع خود را حفظ و تأمین نموده است. دولت خلافت چنان قوی بود که تنها تهدید خبر بسیج‌سازی ارتش مسلح مسلمین کافی بود تا منافع مسلمانان حفظ و تأمین شود. امروز مخلوق ذره‌بینیِ الله سبحانه‌و‌تعالی که تنها با پیش رفته‌ترین و قوی‌ترین مایکروسکوب الکترونیکی قابل دید است؛ نظم فعلیِ جهان را با رکود اقتصادی به کام مرگ کشانده است. اگر گاو‌پرستان بزدل می‌توانند که از ویروس کرونا نفع برده و برای تحکیم نفوذ خویش در کشمیر تلاش کنند؛ پس چرا مسلمانان نمی‌توانند که از فرصت طلایی استفاده کرده و خلافت را تأسیس نمایند؛ درحالی‌که نظم و اقتصاد کشور‌های امریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه و چین توسط ویروس کرونا (کوید-19) از هم پاشیده و در لبۀ شکست قرار دارند؟ حالا زمانش رسیده است تا خلافت در پاکستان تأسیس و کشور‌های افغانستان، آسیای مرکزی و خاور‌میانه را متحد سازد. بدون‌شک هیچ قدرتی در منطقه توانایی مقاومت و یا مانع قرار گرفتن در مقابل اقدام امت را ندارد. آیا به جز از دولت خلافت، کدام دولتی دیگری است تا سرزمین‌های اشغال شدۀ کشمیر، فلسطین، برما و افغانستان را آزاد سازد؟ توقع کمک از رژیم بجوا-عمران که خود غلامِ حلقه به گوش قدرت‌های استعماری‌ست، جهالتی‌ست که صرف انسان‌های عاقل بدان پی می‌برند. این رژیم مزدور برای آزاد‌سازی کشمیر‌اشغال شده، چگونه ارتش مسلح را بسیج خواهد ساخت؟ فلهذا، ای افسران ارتش مسلح پاکستان! منتظر چه هستید؟ همت کنید، قدرت و قوت خود را برای تأسیس دوبارۀ خلافت بر منهج نبوت اعطأ کنید.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایه پاکستان

مترجم: عبدالله صالحی