پنجشنبه, ۰۸ شوال ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۴/۱۸م

شماره صدور:۴۹ / ۱۴۴۱

ولايه پاكستان

"مارچ/مارش زنان"؛ دیگر اسلوب غلامان روشن‌فکر غرب جهت فاسد کردن جامعۀ اسلامی

عده‌ای از مزدوران روشن‌فکر غرب، با حمایت نهان و پنهان دولت، از "مارچ/مارش زنان" در روز ۸ مارچ/مارس استفاده کردند تا پاکستان را توسط پنجاه مفکورۀ آزادی‌خواهانه بمباردمان فکری کنند. اما باوجود حمایت کامل رسانه‌های غرب‌زده از این کارزار فاسد، مسلمانان پاکستان علناً آن را رد کردند. باید از مادران، خواهران و دختران‌مان بابت خنثی کردن این توطئه و برچیدن دسایس این مزدوران سپاس‌گذاری کرد. در حقیقت، در جریان تطبیق این نظام استعماری غربی طی دوصد سال گذشته، نه تنها زنان مسلمانان، بلکه تمام مسلمانان از دریافت کامل حقوق اسلامی‌شان بی‌بهره بوده‌اند. سنت‌های قبیلوی غیراسلامی، تعصب و فرهنگ ملی‌گرایی، خیلی از مسلمانان را از حقوق اسلامی‌شان محروم کرده‌است؛ مثلاً مفهوم فمینیزم، که از مفکورۀ فاسد و ناقص آزادی غربی گرفته شده‌است، بیش‌تر از این‌که یک راه‌حل باشد، یک مریضی فکری غربی است.

مفکورۀ آزادی غربی می‌گوید که یک شخص باید مطابق شهوات و تمایلات‌اش عمل کند و آشکارا به سرکشی از خالق‌اش برخیزد. جدایی دین از زندگی نتیجۀ سرکشی غرب از کلیسا است و در پنجاه شعار خلاصه می‌شد؛ از جمله: شعار "بدنم، انتخابم" که به گسترش "مارچ/مارش زنان" انجامید. مفکورۀ آزادی محصول ذهن محدود بشر است، بناءً در تشکیل روابط میان مردان و زنان و ایجاد همکاری منظم و سودمند بین‌شان عاجز می‌باشد. جامعۀ اسلامی، برخلاف نظریۀ لیبرال، بر این تهداب سفت و سخت استوار است که هیچ معبودی غیر از الله سبحانه وتعالی لایق پرستش نمی‌باشد؛ بدین‌گونه، اطاعت از الله سبحانه وتعالی را در تمام جوانب زندگی تضمین می‌کند. الله سبحانه وتعالی، به عنوان خالق ما، مناسب‌ترین نقش برای مرد و زن را در جامعه می‌داند. او سبحانه وتعالی فرموده‌است:

﴿اَلَا يَعلَمُ مَن خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الخَبِيرُ﴾

[ملک: ۱۴]

ترجمه: (اما) کسانی‌که از پروردگارشان در نهان می‌ترسند، مسلماً آمرزش و پاداش بزرگی دارند!

در جامعۀ اسلامی، بحث برابری مطلق میان مرد و زن، و برتری و کهتری بین‌شان وجود ندارد. هرکه نقش‌اش را مطابق به دساتیر الله سبحانه وتعالی اجرا کند، موفق است. بنابراین، اسلام حق آموزش، تجارت، اشتغال‌پذیری و مالکیت را برای مرد و زن، مطابق به اوامر الله سبحانه وتعالی، تضمین کرده‌است. زنان در دوران رسول الله صلی الله علیه وسلم به جهاد شرکت می‌کردند. خلیفۀ راشده، عمر رضی الله تعالی عنه زنی به‌نام شریفه بنت عبدالله را به عنوان قاضی بازارها مقرر کرد. زنان خلیفه را در مسجد محاسبه می‌کردند. زنان در سیاست دولت حرفی برای گفتن داشتند و در پیشرفت و ترقی نسل بعدی یک نقش ارزنده را بازی می‌کردند. اسلام برای تنظیم روابط مردان و زنان دساتیر واضحی داده‌است.

زن نزد مردان نامحرم و در اماکن عامه باید خمار و جلباب بپوشد، خلوت مردان و زنان نامحرم حرام است. مردان و زنان مکلف اند که نگاه‌شان را پایین بیندازند. مردان و زنان در جامعه نقش‌های متفاوت؛ اما مکمِل دارند. مرد مسئول تأمین نیازهای زن است. مادران در ایجاد یک خانوادۀ اسلامی مهم‌ترین نقش را دارند و دساتیر متعلق به اقارب، یک زندگی اجتماعی اسلامی بی‌نظیر را می‌سازد. جامعۀ اسلامی بی‌نظیر کاملاً بر اوامر الله سبحانه وتعالی استوار است؛ اوامری‌که هر مرد و زن مکلف به پیروی‌شان استند. حقوق تمام اجزای جامعه، مشمول زنان، فقط توسط قوانین الله سبحانه وتعالی تضمین می‌شود؛ قوانینی‌که توسط نظام حکومتی اسلام، یعنی خلافت، تطبیق می‌شدند. بنابراین، نبود خلافت در جریان ۹۹ سال هجری اخیر جامعۀمان را طعمۀ ارزش‌های مخرب غرب قرار داده‌است. ان‌شاءالله، خلافتی‌که عنقریب به اذن الله سبحانه وتعالی می‌آید، این جامعه را از افکار غیراسلامی و مریض غربی مطهر خواهد کرد.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایه پاکستان

مترجم: محمد حارث پویا