شنبه, ۱۰ شوال ۱۴۴۵هـ| ۲۰۲۴/۰۴/۲۰م

تاریخ میلادی : یکشنبه، 07 جون 2020م

شماره صدور: 40/ 1441

تونس

سیاست استبداد و ارعاب، شباب حزب را از ادامۀ مسیر‌ِشان منصرف نکرده و نخواهد کرد!

بعد از ظُهرِ روز شنبه، به تاریخ 6 ژوئن محافظ امنیتی یک مرد جوان را بنام طارق رفیع که یکی از عضای بخش کمیته روابط مرکزی حزب‌التحریر-ولایه تونس می‌باشد، گرفتار و به یکی از حوزه‌های امنیتی در شهر گابِس منتقل نمود و سپس به خانه وی یورش برده و آن را مورد تلاشی قرار داد. این در حالی صورت می‌گیرد که طارق جوان به تاریخ 5 ژوئن در مقابل مسجدِ سیدی ابی لبابه بعد از ادای نماز روز جمعه در سخنانش مقامات این کشور را پس از آن طاغوت (استبدادگران) خطاب کرد که آن‌ها علاوه بر تحمیل بدعت/نوآوری بر تشریفات مذهبی که الله سبحانه‌وتعالی آن را هرگز نازل نکرده بر دوباره بسته کردن مسجدی‌که در آن ورود یک بیمار ویروس کرونا مثبت تأیید شده مردم را تهدید نمودند. او طی سخنانش مقامات را به دلیل بسته ساختن مساجد گنهکار توصیف کرد و افزود که چرا خانه‌های الله سبحانه‌وتعالی را جهت بازگشائی دوباره بعد از ختم دورۀ قرنطینه آن در ردهِ‌ی اخیر قرار داده اند.

پاسخ عضو کمیته روابط به بررسی‌های مقدماتی این بود که حزب‌التحریر نه چاپلوسی می‌کند و نه هم سخن‌اش را تغییر می‌دهد و از سوی دیگر خطاب قرار دادنِ مقامات به‌عنوان طاغوت نه برای مناقصه بود و نه هم برای مذاکره؛ بلکه این صفت توسط الله سبحانه‌وتعالی به هر کسی‌که به‌غییر از آن‌چه او تعالی نازل کرده است حکم کند، داده شده است. هم‌چنان معیار‌های غیرعادلانه‌ای که توسط مقامات تونس بالای عبادت‌کننده‌گان در هنگام ادای نماز تحمیل شده، مانندِ تحمیل بر ایجاد فاصله بین نماز‌گذاران که مستقیما ً با گفته‌های پیامبر بزرگ اسلام در تضاد می‌باشد.

﴿أَقِيمُوا الصُّفُوفَ وَحَاذُوا بَيْنَ الْمَنَاكِبِ وَسُدُّوا الْخَلَلَ﴾

ترجمه: صف‌های نمازتان را راست و منظم کنید و شانه‌های‌تان را برابرکنید.

بنابرین این، وظیفه ما بود که چنین اعمال رسوایی‌آور و ننگین را تکذیب و آن را رد می‌نمودیم و آن‌ها را آنچه‌ که الله سبحانه‌وتعالی مورد خطاب قرار داده است، برچسب می‌زدیم؛ مخصوصاً از زمانی‌که روش‌های جلوگیری عفونت همه‌گیر مستلزم به این شد که فردِ آلوده شده به این ویروس را به هیچ صورت به داخل مسجد و حتّی با مراعت نمودن فاصله بین نمازگذاران به طور تحمیلی اجازه دخول داده نشود.

این عضوِ حزب‌التحریر بعد از نسخه آزمایشی نوشته‌شده که هنوز امضاء نشده بود، صبح روز دوشنبه قبل از تصمیم‌گیری دفتر دادستانی عامه، آزاد گردیده بود. بناءً ما در حزب‎التحریر-ولایه تونس در مواجهه با این سوء استفاده‌های بی‌جا، هدف قرار دادن حزب‌التحریر و فعالیت‌های سیاسی آن، با دستگیری شباب آن، در کمین‌ قرار دادن خانه‌ها و تهدید نمودن خانواده‌ها‌ی‌شان برای بسته‌نمودن دهان‌شان، تأکید می‌داریم که سیاست ظلم  و تهدیدآمیز هرگز نمی‌تواند شباب حزب‌التحریر را از ادامه فعالیت‌های‌شان جهت برگشتاندن عزت امت مسلمه و در مسیری‌که گام برداشته اند و پیمان را که با الله سبحانه‌وتعالی بسته‌اند بازدارند. روی این ملحوظ، ما از برادران خود در نیروهای امنیتی می‌خواهیم که از اطاعت بی‌چون و چرای فرمان‌روایان مستبدشان دست بردار شوند، و سد راه تحقق وعده الله سبحانه‌وتعالی و بشارت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم جهت تأسیس نمودن خلافت راشدۀ ثانی بر منهج نبوت قرار نگیرند.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر-ولایه تونس

مترجم: ارسلان مبارز